Investment

Weddings

Investment

Weddings

Vrolijk. Spontaan. Intiem, maar vooral met een hoek af. Dromen jullie van een intiem, liefdevol huwelijk op een prachtige locatie? Een huwelijk waar je jaren naar uitkijkt verdient ook beelden waar je nog jaren met plezier naar terug kijkt.

Er hangt maar één voorwaarde verbonden aan de beste foto’s op jullie trouw, en dat is dat jullie jullie kunnen zijn. Ongeforceerd. Gelukkig. En op jullie allermooist. De leukste foto’s om naar te kijken zijn spontaan en in the moment. En vertellen jullie oprechte, unieke verhaal. Nog op zoek naar een fotograaf die jullie verhaal op een speelse, intieme manier voor jullie in beeld brengt? Laten we er samen voor zorgen dat jullie trouwfoto’s jullie even gelukkig maken als het moment waarop je elkaar het ja-woord gaf.

Prijzen vanaf 1.850,- €

Werkwijze

 

Jullie bruiloft is niet gewoon een dag die om jullie twee gaat. Het is niet zomaar het begin van een hoofdstuk. Aan jullie huwelijk gaan al heel wat verhalen en avonturen vooraf, en er zullen er nog heel wat volgen. Jullie vieren de liefde, en niet enkel tussen jullie twee. Maar met iédereen die jullie op jullie dag hebben samengebracht. Op elk huwelijk viert plezier, verdriet, chaos en structuur, verleden en toekomst een feestje met elkaar. En dat is net wat ik probeer te vatten voor jullie.

 

 

Het gaat niet enkel om de geregisseerde momenten, door jullie of jullie wedding planner in jullie draaiboek vast gelegd. Het gaat om alles wat onverwacht, ongepland gaat, om dingen die je zelf niet in de hand hebt, of die net uit de hand lopen. Wat ik vastleg, is wat jij zelfs bijna niet meer ziet. De knuffels, de traantjes, de knipoog van je beste vriendin en de fiere blik van je vader maar ook het gemis van mensen die er niet meer bij kunnen zijn, het loslaten. Zodat jij over 10,20 of 30 jaar nog perfect weet hoe die dag voelde, wat er speelde. Hoe gelukkig je was, maar ook al die andere herinneringen die eraan blijven kleven.

Ik leg de dag vast zoals ie was, rauw, eerlijk en echt. De mooiste herinneringen met een gouden randje. Geen huwelijk is hetzelfde, en dat is net wat het zo mooi maakt.

Wat een topper die Hanne! We voelden ons van moment 1 goed bij haar. Ze is een vlotte en lieve madam die openstaat voor vragen en ideeën.  Ook tijdens de shoot zelf, doet ze er alles aan om je goed te doen voelen waardoor het niet ongemakkelijk is/wordt. De tijd vliegt met haar als fotograaf en toch lukt het haar om in die tijd de mooiste foto’s te maken. Foto’s is zelfs niet het juiste woord, ze legt echt herinneringen vast en dat doet ze met de grootste passie. We kunnen je niet genoeg bedanken lieve Hanne!

Portfolio

Zullen we samenwerken?