Menu

Hé jij!
Ik zie dat je graag wat meer over mij wil weten. Mijn naam is Hanne, uit Peer. Ik houd van katten en koffie en reizen (het liefst naar prachtige gebergtes!)

Mijn leukste reis tot nu toe was naar Schotland, met de mobilhome van Zuid naar Noord, schit-te-rend!

Ik herinner me dat ik als klein meisje altijd aan het tekenen of schilderen was. Ik tekende dingen die ik nog leuker vond dan de werkelijkheid.  Op mijn vormsel kreeg ik een compactcamera van mijn peter; ik ontdekte dat foto’s maken eigenlijk een beetje hetzelfde is als tekenen. Ik begon zelfportretten te nemen die ik zo bewerkte, dat het de wereld er mooier deed uitzien.

Een paar jaar later, nu 7 jaar geleden. Mocht ik foto’s nemen op de trouw van iemand die ik goed kende. En ik merkte dat een huwelijk eigenlijk al de beste versie van de realiteit is. Ik geniet ervan om me voor één dag te mengen in het leven van de koppels die ik fotografeer, te voelen hoe geliefd zij zijn en hoe hard hun familie en vrienden met hun meeleven.

Ik heb al vanalles gefotografeerd, maar een stralend koppel in trouwkledij blijft voor mij het allermooiste. De energie die op een bruiloft hangt, is gewoon onbeschrijfelijk. Daarom doe ik niets liever dan twee dolverliefde mensen gelukkig maken met prachtige foto’s van hun onvergetelijke dag. Wat voor velen het ‘moeilijkste’ is aan hun trouwdag is mijn favoriete onderdeel; de fotosessie. Tussen àl die heerlijke, spannende, emotionele momenten van jullie trouwdag door, is dit het énige moment waarop jullie écht alleen met twee zijn. En ik maak er een sport van om jullie hier zo hàrd mogelijk van te laten genieten 🙂 Wees dus niet bang voor geforceerde poses, als jullie graag dansen, springen en huppelen door het groen dan kan ik wel wat voor jullie betekenen 🙂

Naast die fotoreportage hou ik ook van alle kleine grote momenten. De schittering in de ogen van je vader die je voor het eerst ziet, het duimpje omhoog van je beste vriendinnen, die enorm vaste knuffel van je grootmoeder. Het zijn net die momenten die mijn hart doen overlopen als ik ze kan vastleggen op de gevoelige plaat.


 

 

Wat je best weet voor je mij boekt..

 

– Ik heb een apart gevoel voor humor. (Sorry.)
– Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen ons, daarom sta ik altijd open voor een koffietje om elkaar te leren kennen.
– Wat betreft trouwen en kinderen ben ik altijd overenthousiast, this might scare people. (Nogmaals sorry.)