Hanne Kelchtermans

Een beetje over mij

Ik hou van blote voeten, de geur van versgemaaid gras en losse haren in de wind. Ik hou van kampvuren en ochtendloopjes.

 

Ik geniet van rust en van alles wat echt is, een avondje netflix of eens goed gaan eten. Ik ontdek graag nieuwe dingen, zoals muurklimmen of websites bouwen, en ontdek graag nieuwe plekken, in België of ver daarbuiten. Bovendien mag je me altijd wakker maken voor een zonsopgang, een wandeling in de bergen of heel luid meezingen met Taylor Swift in de auto. Overdag drink ik iets te veel koffie en in het weekend iets te veel wijn en pasta zonder kaas en lookbroodjes is voor mij geen echte pasta.

 

Ik ben opgegroeid op een boerderijtje in een klein dorpje, met een vriendengroep die voornamelijk uit mijn dozijn katten bestond (ik weet echt heel veel over katten). Ik was dol op tekenen en bloemen plukken. Kleine kunstwerkjes maken van met wat ik rondom mij vind. Dat gewone leventje leerde me genieten van de kleine dingen. En dat doe ik nog steeds.

Alleen heb ik nu het geluk kunstwerkjes te mogen maken van herinneringen. En niet zomaar herinneringen; maar die van jou! Neem me mee op avontuur en ik beloof je dat je er geen moment spijt van zult krijgen. Hoe minder regels hoe liever (want welk goed verhaal is ooit begonnen met ‘we doen alles volgens de regels). Hoe meer jullie, hoe liever.

Ik kijk, speel, ga op zoek naar kleine dingen. Kleine gewoontes, maniertjes of typische dingen die jou nu nog niet opvallen maar die je later instant weer gelukkig maken. Geef me de kans om dat te vinden en we geven wat er in jouw hart zit een plekje in een van jouw albums of aan de muur

 

 

Zullen we samenwerken?