Investment

Newborn

Investment

Newborn

Klein, teder en warm. Als kersverse ouders mogen jullie terecht trots zijn op jullie kleine wonder. En op jullie eigen familie, om nooit meer te vergeten hoe het allemaal ooit begon,

Ik ben zelf een grote voorstander van spontane, ongeforceerde foto’s. Dit geldt ook voor een newborn fotoshoot. Ik leg jullie gezin vast zoals het echt is. Al knuffelend, wiegend, sussend, maar vooral vol liefde en verwachting naar alles wat jullie samen nog gaan meemaken. Een newbornshoot is niet alleen voor jullie als ouder heel leuk, maar je kind gaat je later ook dankbaar zijn dat je de tijd genomen hebt om zijn of haar eerste dagen vast te laten leggen.

 

PS: Wist je dat kinderen die opgroeien in een huis waarin veel foto’s van hen ophangen een beter zelfbeeld ontwikkelen? Dat is wetenschappelijk bewezen. Waar wacht je dus nog op.

PPS: Zou je graag een newbornshoot cadeau doen? Het is ook mogelijk om een bepaald bedrag als geschenk te geven zodat de ontvangers zelf kunnen kiezen wat voor shoot ze graag doen!

 

 

 

Prijzen vanaf € 385,-

We zijn helemaal weg van onze foto’s! Dankjewel om de eerste foto’s van ons als gezin te maken, je was super lief en vriendelijk! Ons zie je zeker nog eens terug als we nieuwe herinneringen op foto willen vastleggen.

Hanne, we vinden de foto’s prachtig! Verliefd op de hele reeks! Hartelijk dank om het zo mooi vast te leggen!!! We zijn zo blij dat we jou gecontacteerd hebben! Veel liefs vanuit Hasselt. Bedankt ook voor de geweldige service! Heel lief!

Portfolio

Zullen we samenwerken?